Atgal į sąrašą

Vištiena su morkomis ir agurkais kinietiškai

Ingredientai

Vištienos filė, krutinėlė, 1 vienetas

Morkos, 4 vienetai

Agurkai, 1 vienetas

Medus, 1 šaukštas

Česnakai, 1 vienetas

Pomidorų padažas, 2 šaukštai

Druska

Prieskoniai, vištienos

„Vorčesterio“ padažas

Gaminimas

Vištienos krutinėlė supjaustoma didesniais kubeliais. Česnakas susmulkinamas ir pakepinamas įkaitintame aliejuje, suberiama vištiena. Ji kepinama ant karštos ugnies, kol apsitraukia balta plėvele. Tada ugnis sumažinama ir suberiamos šiaudeliais supjaustytos morkos. Viskas troškinama ant nedidelės ugnies, kol morkos suminkštėja. Tuomet dedamas šiaudeliais supjaustytas agurkas. Pabaigoje dedamas medus, pagal skonį prieskonių, druska ir užpilamas pomidorų padažas. Viskas pakaitinama. Tiekiama su ryžiais.

Skanaus!