Aštri daržovių sriuba su sūriu
Ingredientai
Bulvės, 3 vienetai
Kiaulienos kumpis, rūkytas
Morkos
Svogūnai
Paprika
Sviestas, kepimui
Čili, pipiras
Aliejus, kepimui
Pomidorai
Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
Fermentinis sūris
Petražolės, šakelė
Papildomai reikės „Bolonegnese“ padažo.
Gaminimas
Bulves supjaustome kubeliais ir verdame. Sudedame kubeliais pjaustytą rūkytą kumpį. Susmulkiname morkas, svogūnus, paprikas ir apkepame keptuvėje svieste. Apkepinę, sudedame kartu virti su bulvėmis ir mėsa. Čili pipirus nulupame ir susmulkiname. Nulplikome pomidorus, nulupame jų odelę, supjaustome kubeliais, apkepame kartu su čili pipirais ir sudedame į sriubą. Į gerai įkaitintą aliejų įdedame šaukštą miltų, porą ar tris šaukštus „Bolonegnese“ padažo ir gerai išmaišome. Visą mišinį supilame į sriubą, išmaišome. Puošiame petražolės šakele ir tarkuotu fermentiniu sūriu.