Atgal į sąrašą

Aštri daržovių sriuba su sūriu

Ingredientai

Bulvės, 3 vienetai

Kiaulienos kumpis, rūkytas

Morkos

Svogūnai

Paprika

Sviestas, kepimui

Čili, pipiras

Aliejus, kepimui

Pomidorai

Kvietiniai miltai, 1 šaukštas

Fermentinis sūris

Petražolės, šakelė

Papildomai reikės „Bolonegnese“ padažo.

Gaminimas

Bulves supjaustome kubeliais ir verdame. Sudedame kubeliais pjaustytą rūkytą kumpį. Susmulkiname morkas, svogūnus, paprikas ir apkepame keptuvėje svieste. Apkepinę, sudedame kartu virti su bulvėmis ir mėsa. Čili pipirus nulupame ir susmulkiname. Nulplikome pomidorus, nulupame jų odelę, supjaustome kubeliais, apkepame kartu su čili pipirais ir sudedame į sriubą. Į gerai įkaitintą aliejų įdedame šaukštą miltų, porą ar tris šaukštus „Bolonegnese“ padažo ir gerai išmaišome. Visą mišinį supilame į sriubą, išmaišome. Puošiame petražolės šakele ir tarkuotu fermentiniu sūriu.