Atgal į sąrašą

Bulviniai blynai su mėsa

Ingredientai

Bulvės

Kiaušiniai, 2 vienetai

Svogūnai, 1 vienetas

Česnakai, 3 skiltelės

Kiaulienos faršas

Druska

Juodieji pipirai

Aliejus, kepimui

Gaminimas

Susmulkinkite pusę svogūno, sutrinkite česnako galvutes ir visa tai sumaišykite su faršu. Įmuškite vieną kiaušinį, berkite druskos bei pipirų pagal skonį. Viską gerai išmaišykite. Taip paruoštą faršą palaikykite apie pusvalandį.

Tuo tarpu susitarkuokite bulves, į masę įtarkuokite likusią pusę svogūno, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos bei pipirų pagal skonį, viską gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Keptuvėje sluoksniuokite – bulvių tarkiai, faršas (suformuokite plokščią ploną blynelį) ir vėl bulvių tarkiai. Gerai apkepkite iš abiejų pusių. Tiekite su grietine.

Skanaus!