Atgal į sąrašą

Bulviškienė

Ingredientai

Bulvės, virtos, 6 vienetai

Kiaulienos šoninė, 300 gramų

Svogūnai, 1 vienetas

Sviestas, 50 gramų

Lydytas sūris, tepamas, 100 gramų

Prieskoniai

Kiaušiniai, 1 vienetas

Kečupas, 1 šaukštas

Druska

Juodieji pipirai

Pienas, 0.5 stiklinės

Gaminimas

Į sutrintas bulves dedame sviestą, įpilame pusę stiklinės pieno, įmušame kiaušinį, viską sumaišome. Smulkintą svogūną su šoninę apkepame su šaukštu kečupo. Keptą svogūną su šonine dedame į trintas bulves, sudedame lydytą sūrelį, viską pagardiname druska, pipirais, kario prieskoniais. Galima naudoti ciberžoles bei žolelių prieskonius. Kepame orkaitėje 220˚C apie 15min. Labai sotu ir skanu, ypač su grietine ar cibuliene.

Skanaus!