Atgal į sąrašą

Bulvių kepsnys

Ingredientai

Bulvės, 1 kilogramas

Kiaušiniai, 1 vienetas

Pienas, 2 stiklinės

Druska, 1 šaukštelis

Juodieji pipirai

Fermentinis sūris, 200 gramų

Česnakai, skiltelė, 1 vienetas

Aliejus, 4 šaukštai

Gaminimas

Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Į indą su bulvėmis suberkite apie pusę tarkuoto sūrio, įplakite kiaušinį, pieną, druską, pipirus, pertrintą česnaką ir viską gerai išmaišykite. Indą ištepkite sviestu ir supilkite bulvių masę, ant jos paskirstykite likusią sūrio dalį, įsmeikite sviesto gabalėlius. Kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje, kol bulvės suminkštės ir apskrus.

Skanaus!