Atgal į sąrašą

Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis

Ingredientai

Bulvės, virtos, 10 vienetų

Morkos, virtos, 2 vienetai

Vištų kepenėlės, 500 gramų

Kiaušiniai, 1 vienetas

Česnakai, 3 skiltelės

Poras, 1 vienetas

Pienas, 200 mililitrų

Aliejus, 2 šaukštai

Krapai

Petražolės

Druska

Juodieji pipirai

Gaminimas

Bulves, morkas nulupkite ir sumalkite per mėsmalę, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišykite ir sudėkite į dubią formą, palikite viduriuke vietos kepenėlių įdarui. Kepenėles sumalkite per mėsmalę, įdėkite smulkintą česnaką, supilkite pieną, sudėkite smulkintus porus, krapus, petražoles, viską pagardinkite druska, pipirais. Gerai išmaišykite ir supilkite į paruoštą masę. Kepkite 200˚C temperatūroje 50 min. Iškepus, orkaitę išjunkite ir palikite aušti.

Skanaus!