Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
Ingredientai
Bulvės, virtos, 10 vienetų
Morkos, virtos, 2 vienetai
Vištų kepenėlės, 500 gramų
Kiaušiniai, 1 vienetas
Česnakai, 3 skiltelės
Poras, 1 vienetas
Pienas, 200 mililitrų
Aliejus, 2 šaukštai
Krapai
Petražolės
Druska
Juodieji pipirai
Gaminimas
Bulves, morkas nulupkite ir sumalkite per mėsmalę, įmuškite kiaušinį, pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišykite ir sudėkite į dubią formą, palikite viduriuke vietos kepenėlių įdarui. Kepenėles sumalkite per mėsmalę, įdėkite smulkintą česnaką, supilkite pieną, sudėkite smulkintus porus, krapus, petražoles, viską pagardinkite druska, pipirais. Gerai išmaišykite ir supilkite į paruoštą masę. Kepkite 200˚C temperatūroje 50 min. Iškepus, orkaitę išjunkite ir palikite aušti.
Skanaus!