Atgal į sąrašą

Cukinijų ir vyšninių pomidorų apkepėlė

Ingredientai

1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos

1 cukinijos

300 g. vyšninių pomidorų

150 g. „Mozzarela“ sūrio

alyvuogių aliejaus

šviežių bazilikų

druskos, juodųjų pipirų

Gaminimas

Sluoksniuotą tešlą dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek apkepkite iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje. Išilgai plonomis juostelėmis supjaustykite cukiniją. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Ant tešlos sudėkite „Mozzarela“ sūrį, daržoves, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Kepkite dar apie 20min.

Papuoškite šviežiais bazilikų lapeliais.

Skanaus!