Cukinijų ir vyšninių pomidorų apkepėlė
Ingredientai
1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos
1 cukinijos
300 g. vyšninių pomidorų
150 g. „Mozzarela“ sūrio
alyvuogių aliejaus
šviežių bazilikų
druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas
Sluoksniuotą tešlą dėkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek apkepkite iki 180˚C įkaitintoje orkaitėje. Išilgai plonomis juostelėmis supjaustykite cukiniją. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Ant tešlos sudėkite „Mozzarela“ sūrį, daržoves, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Kepkite dar apie 20min.
Papuoškite šviežiais bazilikų lapeliais.
Skanaus!