Atgal į sąrašą

Daržovės sluoksniuotoje tešloje

Ingredientai

1 pakuotės šaldytos sluoksniuotos tešlos

Įdarui:

100 g fermentinio sūrio

3 kietai virtų kiaušinių

150 g rūkyto kiaulienos kumpio arba rūkytos kalakuto krūtinėlės

1 svogūno

1 ryšelio krapų

1 kiaušinio aptepimui

Druskos, pipirų, kmynų

Gaminimas

Išvirkite kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais. Kiaulienos kumpį arba kalakuto krūtinėlę, sūrį ir svogūną taip pat supjaustykite kubeliais, krapus susmulkinkite. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, kmynais ir išmaišykite. Iš atšildytos tešlos suformuokite stačiakampį. Ant jo sudėkite paruoštą įdarą ir gražiai suvyniokite kraštus. Kepinį dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, paviršių aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30-40 min.

Skanaus!