Daržovės sluoksniuotoje tešloje
Ingredientai
1 pakuotės šaldytos sluoksniuotos tešlos
Įdarui:
100 g fermentinio sūrio
3 kietai virtų kiaušinių
150 g rūkyto kiaulienos kumpio arba rūkytos kalakuto krūtinėlės
1 svogūno
1 ryšelio krapų
1 kiaušinio aptepimui
Druskos, pipirų, kmynų
Gaminimas
Išvirkite kiaušinius ir supjaustykite mažais kubeliais. Kiaulienos kumpį arba kalakuto krūtinėlę, sūrį ir svogūną taip pat supjaustykite kubeliais, krapus susmulkinkite. Viską sudėkite į dubenį, pagardinkite druska, pipirais, kmynais ir išmaišykite. Iš atšildytos tešlos suformuokite stačiakampį. Ant jo sudėkite paruoštą įdarą ir gražiai suvyniokite kraštus. Kepinį dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, paviršių aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie 30-40 min.
Skanaus!