Atgal į sąrašą

Gaiviosios salotos

Ingredientai

Salotos, lapai

Agurkai, 1 vienetas

Forminė duona, riekės, 4 vienetai

Krabu lazdelės, 8 vienetai

Fermentinis sūris, 150 gramų

Padažui:

indelio majonezo

žalumynų

daug česnako (galima net visą galvutę)

pipirų, baziliko, druskos (pagal skonį)

Gaminimas

Duoną paskrudiname ir supjaustome kubeliais. Agurką nulupame, salotas ir krabų lazdeles supjaustome smulkiai. Ruošiame padažą. Žalumynus susmulkiname, česnaką išspaudžiame ir viską sumaišome su majonezu. Įberiame baziliko, pipirų ir druskos. Į stalą salotas ir padažą tiekiame atskirai, kad nesuminkštėtų duonytė. Kiekvienas pagal skonį ir norą įsideda padažo.

Skanaus!