Atgal į sąrašą

Įdaryti burokėliai

Ingredientai

Burokėliai, virti, 4 vienetai

Kiaulienos faršas, 200 gramų

Fermentinis sūris, 100 gramų

Majonezas, 2 šaukštai

Česnakai, 3 skiltelės

Svogūnai, 1 vienetas

Petražolės

Sultinys, kubelis, 1 vienetas

Prieskoniai

Aliejus

Gaminimas

Burokėlius išskobiame. Svogūną, česnaką ir petražoles susmulkiname. Aliejuje apkepiname svogūnus, sudedame faršą, apkepiname, suberiame česnakus, petražoles ir baigiame kepti. Šiuo įdaru pripildome burokėlius. Ant viršaus dedame majonezo. Padarome stiproką sultinį. Sūrį sutarkuojame. Į kepimo indą įpilame sultinio, sudedame įdarytus burokėlius ir kepame 200˚C orkaitėje apie 10 min. Išimame, užberiame sūrio ir kepame dar apie 5 min.

Skanaus!