Įdaryti burokėliai
Ingredientai
Burokėliai, virti, 4 vienetai
Kiaulienos faršas, 200 gramų
Fermentinis sūris, 100 gramų
Majonezas, 2 šaukštai
Česnakai, 3 skiltelės
Svogūnai, 1 vienetas
Petražolės
Sultinys, kubelis, 1 vienetas
Prieskoniai
Aliejus
Gaminimas
Burokėlius išskobiame. Svogūną, česnaką ir petražoles susmulkiname. Aliejuje apkepiname svogūnus, sudedame faršą, apkepiname, suberiame česnakus, petražoles ir baigiame kepti. Šiuo įdaru pripildome burokėlius. Ant viršaus dedame majonezo. Padarome stiproką sultinį. Sūrį sutarkuojame. Į kepimo indą įpilame sultinio, sudedame įdarytus burokėlius ir kepame 200˚C orkaitėje apie 10 min. Išimame, užberiame sūrio ir kepame dar apie 5 min.
Skanaus!