Atgal į sąrašą

Salotos „Sveikata“

Ingredientai

„Tofu“ – sojų varškė (sūris), 5 kubeliai

Morkos, 1 vienetas

Porai, 1 vienetas

Paprika, raudonoji, 1 vienetas

Agurkai, 1 vienetas

Kario prieskoniai

Jogurtas, indelis

Grietinė, 2 šaukštai

Saulėgrąžos, lukštentos

Moliūgai, sėklos, lukštentos

Citrinos

Medus, 1 šaukštelis

Garstyčių padažas, 1 šaukštelis

Gaminimas

Pasidarykime padažą: sumaišykime pusės citrinos sultis su jogurtu ir keliais šaukštais grietinės, kariu, medaus šaukšteliu, šauksteliu garstyčių.

Morkas supjaustykime šiaudeliais, papriką ir agurką – kubeliais, sudėkime saulėgražas, moliūgų sėklas ir smulkintą porą. Viską užpilkime padažu ir padėkime į šaldytuvą bent valandai.

Prieš tiekiant supjaustykime kokius penkis kubelius „Tofu“ sūrio, dėkime į salotas ir dar kartą užliekime padažu.

Skanaus!