Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
Ingredientai
Obuoliai, vidutinio dydžio, 6 vienetai
Kiaušiniai, 1 vienetas
Cukrus, 4 šaukšteliai
Cukraus pudra
Papildomai reikia 500 g šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos.
Gaminimas
Tešlą atšildykite. Pakuotėje dažniausiai būna 6 lakštai. Juos reikia perpjauti per pusę į 12 kvadratėlių. Obuolius nulupkite, pjaukite per pusę, išimkite sėklalizdžius, užpilkite cukrumi, palaikykite, kad truputį susigertų. Ant tešlos dėkite po obuolio puselę, tešlą sulipdykite vokelio forma. Dėkite ant skardos. Kiaušinį suplakite ir tepkite ant pyragėlių. Kepkite iki 200˚C įkaitintoje orkaitėje 20 – 25 min. Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!