Atgal į sąrašą

Spagečiai su tunu ir svogūnais

Ingredientai

400 g spagečių

250 g tuno aliejuje

2 svogūnų

4 skiltelių česnako

2 pomidorų

100 ml grietinės arba natūralaus jogurto

50 g parmezano sūrio

Žiupsnelio bazilikų

Druskos, pipirų

Gaminimas

Spagečius išvirkite su šaukštu aliejaus, nusunkite ir perliekite šaltu vandeniu. Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, pomidorus supjaustykite kubeliais, tuną išimkite iš aliejaus ir atidėkite į šalį. 2 šaukštus aliejaus nuo tuno įkaitinkite keptuvėje, suberkite svogūnus su česnakais, truputį pakepinkite, tuomet sudėkite suskaidytą tuną, išmaišykite, keletą minučių pakepinkite. Supilkite grietinę arba jogurtą, sudėkite pomidorus, pagardinkite bazilikais, druska, pipirais, išmaišykite ir palaukite, kol užvirs. Makaronus sudėkite į lėkštes, apliekite paruoštu tuno padažu, pabarstykite parmezano sūriu ir patiekite.

Skanaus!