Atgal į sąrašą

Sriuba „Kokosas“

Ingredientai

Spageti

Kokosas, pienas, 1 vienetas

Morkos, 1 vienetas

Paprika, raudonoji, 1 vienetas

Agurkai, 1 vienetas

Vištienos filė

Medus, 1 šaukštelis

Kario prieskoniai

Konservuoti kukurūzai

Petražolės

Gaminimas

Vištienos filė gabaliukus supjaustome ir apkepame su šlakeliu aliejaus ir šaukšteliu medaus. Tuomet pilame kokosų pieną į puodą ir jeme apverdame makaronus, sudedame tarkuotą morką , jogurtą, karį, patroškiname kelias minutes. Baigiant virti, dedame pjaustytą papriką ir vištieną. Išjungus ugnį, į puodą dedame tarkuotą agurką ir kukurūzus. Puošiame petražolėmis ar kitais žalumynais. Sriubą galima tiekti kokoso riešutų puselėse.

Skanaus!