Vaisių desertas su likeriu
Ingredientai
2 bananų
2 obuolių
2 šaukštų citrinų sulčių
125 g. vynuogių
2 apelsinų
2 šaukštų cukraus
500 ml tirštos grietinėlės
2-3 šaukštų likerio
30 g. kapotų lazdynų riešutų
vanilinio cukraus
vaflinių lazdelių
Gaminimas
Bananus nulupkite ir supjaustykite, obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite. Vaisius apšlakstykite citrinų sultimis. Išimkite vynuogių sėklas. Apelsinus nulupkite (nulupkite ir skiltelių odeles) ir supjaustykite minkštimą.
Išmaišykite vaisius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir sudėkite į stiklines.
Į grietinėlę supilkite likerį ir įmaišykite riešutų. Apipilkite šiuo mišiniu vaisius ir patiekite su vaflinėmis lazdelėmis.
Skanaus!