Atgal į sąrašą

Viščiukas su daržovėmis

Ingredientai

Višta, 1 vienetas

Bulvės, 4 vienetai

Morkos, 2 vienetai

Paprika, 1 vienetas

Pievagrybiai, 5 vienetai

Svogūnai, 2 vienetai

Prieskoniai, vištienos

Įdarui:

150 g maltos mėsos

100 g vištų kepenėlių

1 svogūno

1 kiaušinio

3 skiltelių česnako

Po 1 šaukštelį kapotų petražolių ir krapų

Tarkuoto batono

Druskos, pipirų

Gaminimas

Susmulkinkite vištų kepenėles, sudėkite į maltą mėsą, sumaišykite su prieskoniais, tarkuotu česnaku ir žalumynais. Svogūnus susmulkinkite, įdėkite kiaušinį ir batoną, išmaišykite. Paruoštu įdaru įdarykite viščiuką, pabarstykite druska, pipirais, prieskoniais. Viščiuką įdėkite į kepimo formą, kepkite apie 90 min. uždengtą. Atidenkite, likus 15 min. iki kepimo pabaigos. Bulves, morkas, paprika, grybus, svogūnus supjaustykite griežinėliais, patroškinkite keptuvėje ir patiekite su keptu viščiuku.

Skanaus!