Atgal į sąrašą

Vištiena su ananasais

Ingredientai

2 vištienos krūtinėlių filė,

„Teriyaki“ marinato,

Vienos skardinės kokosų pieno,

Svogūnų laiškų,

Vieno ananaso,

2 šaukštelių čili pastos,

2 skiltelių česnako,

1 šaukšto krakmolo,

aliejaus.

Garnyrui:

Ryžių,

Šiek tiek šafrano.

Gaminimas

Vištienos krūtinėles perpjauname pusiau, supjaustome juostelėmis, užpilame „Teriyaki“ padažu ir pamarinuojame apie 15-20 min. Į įkaitintą aliejų sudedame pjaustytą česnaką, jį pakepiname ir išimame. Smulkintus svogūnų laiškus įdedame į tą patį aliejų ir pakepame. Pamarinuotus vištienos gabaliukus apvoliojame krakmole ir dedame į tą pačią keptuvę. Viską apkepame 3-4 min. ir sudedame čili pastą. Supjaustome ananasą ir sudedame į tą pačią keptuvę. Supilame kokosų pieną, uždengiame ir patroškiname.

Išverdame ryžius. Baigiant virti, įdedame žiupsnelį šafrano.

Paruoštą vištieną patiekiame su ryžiais.

Skanaus!