Vištiena su ananasais
Ingredientai
2 vištienos krūtinėlių filė,
„Teriyaki“ marinato,
Vienos skardinės kokosų pieno,
Svogūnų laiškų,
Vieno ananaso,
2 šaukštelių čili pastos,
2 skiltelių česnako,
1 šaukšto krakmolo,
aliejaus.
Garnyrui:
Ryžių,
Šiek tiek šafrano.
Gaminimas
Vištienos krūtinėles perpjauname pusiau, supjaustome juostelėmis, užpilame „Teriyaki“ padažu ir pamarinuojame apie 15-20 min. Į įkaitintą aliejų sudedame pjaustytą česnaką, jį pakepiname ir išimame. Smulkintus svogūnų laiškus įdedame į tą patį aliejų ir pakepame. Pamarinuotus vištienos gabaliukus apvoliojame krakmole ir dedame į tą pačią keptuvę. Viską apkepame 3-4 min. ir sudedame čili pastą. Supjaustome ananasą ir sudedame į tą pačią keptuvę. Supilame kokosų pieną, uždengiame ir patroškiname.
Išverdame ryžius. Baigiant virti, įdedame žiupsnelį šafrano.
Paruoštą vištieną patiekiame su ryžiais.
Skanaus!